Достапни линкови

Последици од малите хидро-електрани

Последици од малите хидро-електрани
Покажи повеќе

Локации на поставените мали хидроелектрани во Македонија.
1

Локации на поставените мали хидроелектрани во Македонија.

Извор: „ ЦЕЕ Бенквоч“ Недопрена река над зафатот на Крива Кобила; суво речно корито под зафатот на Крива Кобила; сува река под зафатот на Брајчинска Река; недопрена река над зафатот на Брајчинска Река
2

Извор: „ ЦЕЕ Бенквоч“ Недопрена река над зафатот на Крива Кобила; суво речно корито под зафатот на Крива Кобила; сува река под зафатот на Брајчинска Река; недопрена река над зафатот на Брајчинска Река

Извор „ЦЕЕ Бенквоч“: Тресонечка Река: Брана над машинската зграда, септември 2017
3

Извор „ЦЕЕ Бенквоч“: Тресонечка Река: Брана над машинската зграда, септември 2017

Тресонечка Река: Брана над машинската зграда, септември 2017.Извор: „ЦЕЕ Бенквоч.“
4

Тресонечка Река: Брана над машинската зграда, септември 2017.Извор: „ЦЕЕ Бенквоч.“

Вчитај повеќе

Категории

XS
SM
MD
LG