Достапни линкови

Градежната прашина загадува - Скопје градилиште

Голем дел од загадувањето во Скопје е од градежна прашина. Од 2010 година сите општини во Скопје одобриле изградба на над 21 илјада станови, со вкупна површина од скоро 1,5 милиони квадратни метри.
Покажи повеќе

Кулите на Џевахир Скај Сити, нависокиот комплекс во Скопје.
1

Кулите на Џевахир Скај Сити, нависокиот комплекс во Скопје.

Зграда во градба на плоштадот Македонија во центарот на Скопје, дел од проектот Скопје 2014.
2

Зграда во градба на плоштадот Македонија во центарот на Скопје, дел од проектот Скопје 2014.

Реконструкција на фасада на зграда во центарот на Скопје.
3

Реконструкција на фасада на зграда во центарот на Скопје.

Комплекс згради во изградба на булеварот 8- ми Септември во Скопје.
4

Комплекс згради во изградба на булеварот 8- ми Септември во Скопје.

Вчитај повеќе

XS
SM
MD
LG