Достапни линкови

Стратегии за задолжување колку да се рече

Секоја година владата носи Фискална стратегија во која ја проектира висината на јавниот долг, но кога нема да го испочитува планот, носи нова стратегија во која предвидува поголемо задолжување.

Категории

XS
SM
MD
LG