Достапни линкови

Ќе се испразни ли кампот во Идомени?

Некои од бегалците велат дека ќе прифатат да бидат преместени во подобри услови, други, пак, дека ќе останат во Идомени дури и по цена на својот живот.

Категории

XS
SM
MD
LG