Достапни линкови

ДУП просторот стана роба за продавање

Центарот на Скопје, каде во изминатите неколку години се реализираше проектот Скопје 2014. Градот доби нови мостови, споменици, барокни згради и фасади, бродови во Вардар. Проектот е контроверзен од многу аспекти, пред се од финансиски и од урбанистички аспект.

Категории

XS
SM
MD
LG