Достапни линкови

„Сеќавање“ на Стоје Додевски

„Сеќавање“ е насловена изложбата на резби во дрво од Стоје Додевски, што ќе биде отворена вечерва во Изложбениот салон на Н.У Центар за култура „Трајко Прокопиев“ во Куманово

XS
SM
MD
LG