Достапни линкови

Кавадаречките ликовни енергии на изложба во Куманово

Од 21 јануари до 4 февруари, во Изложбениот салон на НУ Центар за култура „Трајко Прокопиев“ во Куманово ќе биде отворена „Годишната изложба 2015“ на Друштвото на ликовните уметници од Кавадарци.

Од 21 јануари до 4 февруари, во Изложбениот салон на НУ Центар за култура „Трајко Прокопиев“ во Куманово ќе биде отворена „Годишната изложба 2015“ на Друштвото на ликовните уметници од Кавадарци.

Категории

XS
SM
MD
LG