Достапни линкови

„Петар Пан“ - премиерно во Театар за деца и младинци

Работена по текстот на прочуениот шкотски писател и драматург Сер Џејмс Метју Бари, од оваа среда, на 13 јануари, во 19 часот, на сцената на Тетарот за деца и младинци – Скопје ќе започне да живее куклено-играната претстава „Петар Пан“.

XS
SM
MD
LG