Достапни линкови

Протестен марш на сексуалните работници.


Сексуалните работници одржаа протестен марш во Скопје, одбележувајќи го 17 декември - меѓународниот ден за борбата против насилството врз сексуалните работници. Активистите истакнаа дека најраспространетите насилства врз сексуалните работници доаѓаат од пропагандите поврзани со трговијата со луѓе.

XS
SM
MD
LG