Достапни линкови

Средношколската борба продолжува

Стотици средношколците маршираат по скопските улици под мотото „Борбата продолжува“ против лошите реформи во образованието. „Што е битно што имам на екстерно кога и со 1 може да бидам премиер“, пишува на еден транспарент.

Стотици средношколците маршираат по скопските улици под мотото „Борбата продолжува“ против лошите реформи во образованието.

Категории

XS
SM
MD
LG