Достапни линкови

Студентска автономна зона

Студентите денеска на Филолошкиот и на Филозовскиот факултет во Скопје прогласија автономна зона и најавија дека ќе дејствувале паралелно со одвивањето на наставата.

Категории

XS
SM
MD
LG