Достапни линкови

Студентски пораки до владата

Студентите направија и мал перформанс читајќи го Крушевскиот манифест прилагоден на нивната сосотојба и на денешната атмосфера. Тие извикуваат „Уа кецароши“, а во рацете држат транспаренти на кои пишува: „Ние студираме, вие профитирате“, „Стоп за лошите реформи“, „Вратете ни ги другарите од Америка“, „Или индекс или пасош“.....

Категории

XS
SM
MD
LG