Достапни линкови

Ѓорче Петров по нередите

Атмосферата во Ѓорче Петров по убиството на матурантот Ангел. По вчерашните немири епилогот е искршени прозорци и запалени дуќани. Денеска се расчистува нередот по вчерашните протести на жителите кои бараат да се казни убиецот.

Категории

XS
SM
MD
LG