Достапни линкови

Скопје 2014 проширено и надградено ...

Спомениците условуваат изградба на нови фасади, галиите се прицрврстуваат за да не испловат и се издигнуваат нови згради. Уште колку пари од буџетот ќе изеде Скопје 2014?

Вчитај повеќе

Категории

XS
SM
MD
LG