Достапни линкови

Меѓу спомениците и вртелешка на плоштад

Работници ја поставуваа од претходно најавената вртелешка на плоштадот Македонија во Скопје во близина на Камениот Мост. Според податоците објавени на Бирото за јавни набавки, кароселот чини 9,99 милиони денари, односно околу 162 илјади евра.

Ваше мислење

Покажи ги коментарите

Категории

XS
SM
MD
LG