Достапни линкови

Втор круг локални избори 2013

Во 29 општини и во Градот Скопје денеска се одвива вториот круг гласање за локалните избори. Во првиот круг од локалните избори гласањето е завршено во 49 општини. Првиот круг ќе се повтори на гласачки места во две општини - Струмица и Долнени.

Категории

XS
SM
MD
LG