Достапни линкови

Геј парада во Москва

Сцени од Москва, 28 Мај, каде некои активисти за правата на хомосексуалците решија да одржат марш и покрај забраната на властите. Помал дел од нив се конфронтираа со анти - геј групите. Полицијата притвори извесен број лица

Категории

XS
SM
MD
LG