Достапни линкови

Помош од ЕУ за Ерменија од 100 милиони долари


Европската Унија ќе и даде помош од 100 милиона евра на Ерменија за излез од рецесијата. Според Европската Комисија, Ерменија е условена со почитување на економската програма, усогласена на Меѓународниот Монетарен Фонд.
XS
SM
MD
LG