Достапни линкови

Во Грција поскапуваат храната и услугите


Од денеска во Грција, поради поголемиот данок на додадена вредност, се зголемени цените на храната, на струјата и гасот, како и на сообраќајните и електронските услуги. Намалување на цените ќе има на лековите и на хотелските услуги. Грчките медиуми објавија дека властите издале над 100 илјади судски решенија за конфискација на имотот на домаќинствата кои не ги платиле долговите кон банките.
XS
SM
MD
LG