Достапни линкови

Ирак најавува аукција за експлоатација на гасИрак соопшти дека на 20-ти октомври ќе одржи јавна аукција за експлоатација на гас на три локации. Се проценува дека таму има околу 317 милијарди кубни метри резерви гас. Ирак моментално произведува незначителни количества гас, а има огромни резерви.
XS
SM
MD
LG