Достапни линкови

Ground Zero

Граунд Зиро, местото на поранешниот Светски трговски центар во Њујорк, каде што оперативници на Ал Каеда насочија два авиона во двата облакодера на Центарот, при што загинаа околу 3000 луѓе.

Категории

XS
SM
MD
LG