Достапни линкови

Наградна игра


Младите во Македонија

Наградна игра на Радио Слободна Европа!
Ставете своја фотографија. Можете и да гласате за најинтересните. Оние што ќе добијат најмногу гласови, на крајот од месецот ќе бидат наградени.
Прва награда – Ранец и Маица
Втора награда – Папка и пенкало
Трета награда – Чаша за кафе
За првите 50 што ќе стават фотографија или видео, загарантирани награди.
Наградите ќе можете да ги подигнете во дописништвото на Радио Слободна Европа, во ГТЦ – Скопје, Кеј 13-ти Ноември бр.3/4 – 13, секој прв понеделник во месецот од 12 до 14 часот.


XS
SM
MD
LG