Достапни линкови

ОН бараат пари за помош на поплавените во Пакистан


Обединетите Нации апелираат за 460 милиони долари помош за милионите луѓе погодени од поплавите во Пакистан. Шефот на хуманитариот тим Џон Холмс изјави дека меѓу 6 и 7 милиони луѓе имаат потреба од засолништа, храна, чиста вода и лекови. ОН ветија 150 милиони и потребни се уште 300 како итна помош за Пакистан.
XS
SM
MD
LG