Достапни линкови

Анти - исламистите со добри изборни резултати во Холандија


Партијата на анти – исламскиот лидер во Холандија забележа видни резултати на локалните избори во земјата. Партијата на Слободата на Герт Вилдерс е прва во Алмера и втора во Хаг. За Вилдерс исламот е еднаков на фашизмот, а куранот на Хитлеровата Мајн Кампф. Според истражувањата Партијата на Слободата би добила мнозинство на парламентарните избори во јуни во Холандија.
XS
SM
MD
LG