Достапни линкови

Џенерал Моторс го ликвидира шведски Сааб


Шведската копманија за автомобили Сааб денеска е ставена во ликвидација од страна на американскиот сопственик Џенерал Моторс. Главната индистриска унија на Шведска ја критикуваше ваквата одлука на Џенерал Моторс.
XS
SM
MD
LG