Достапни линкови

Прослави во Македонија за безвизниот режим


По повод утрешното укинување на визите за државјаните на Република Македонија, вечер во Скопје и во други градови во земјата ќе се одржат прослави. Прославата во Скопје се одржува под мотото Бел ден – Македонија без визи.
XS
SM
MD
LG