Достапни линкови

Состанок на Северно-Атланскиот Совет за АвганистанГенералниот секретар на НАТО Андерс Фог Расмусен и новиот шеф на здружената команда, американскиот адмирал Џејмс Ставридис, денеска во Брисел ги информираа претставниците на сите 28 земји членки на Алијансата за новата стратегија за Авганистан. На состанокот на Северно-Атланскиот Совет, станало збор за промените во командната структура во Авганистан.
XS
SM
MD
LG