Достапни линкови

Браун ја брани британската стратегија за Авганистан


Премиерот Гордон Браун ја брани британската стратегија за Авганистан тврдејки дека добро се спроведува и покрај зголемениот број на загинати британски војници во земјата. Браун ги соопшти своите ставови во допис до Парламентарниот комитет, една недела по смртта на осум британски војници во Авганистан.
XS
SM
MD
LG