Достапни линкови

Г - 8 состанок во Италија


Министрите за финасии на Г – 8 се срекаваат денеска во Италија на разговори за глобалната економија во очекување на знаците за заздравување. Дводневниот состанок во Лече доаѓа во време на притисок за контрола врз буџетските дефицити пред тие да ја потикнат инфлацијата.
XS
SM
MD
LG