Достапни линкови

Казни за основачите на интернет страницата ,,Пајрат Беј,,


Шведскиот суд денеска осуди на една година затвор четири лица кои ја создадоа Пајрат беј, една од најпопуларните интернет страници за размена. Судот им наради и исплата на над три ипол милиони долари на име оштета откако ги прогласи за виновни за кршење на авторски права. Преку Пајрат беј милиони корисници можат бесплатно да симнуваат музика, филмови и компјутерски игри. Тие најавија жалба на пресудата.
XS
SM
MD
LG