Достапни линкови

Приштина: Новите косовски вооружени сили ги презеле безбедносните обврски


Косовските власти рекоа дека новите косовски вооружени сили ги презеле безбедносните обврски.Командантот Сулејман Селими рече дека 2500 лесно вооружени одбранбени сили ќе ги исполнуваат задчите поврзани со безбедноста на целата територија.
XS
SM
MD
LG