Достапни линкови

Скопје: Посета на рускиот заменик шеф на дипломатијата


Рускиот заменик министер за надворешни работи Владимир Титов во рамките на регоналната турнеја во Југоисточна Европа ке претстојува во Македонија. Вчера Титов со премиерот на Србија, како што јавија агенциите, ја потврдиле заедничката политика на Србија и Русија базирана врз почитување на мегународното право и актите на ОН во решавањето на идниот стус на Косово.
XS
SM
MD
LG