Достапни линкови

Скопје: Собранието расправа за избор на нов претседател на Комисијата за хартии од вредност


Собранието на РМ денеска ќе ја продолжи расправата по Предлогот за избор на нов претседател на Комисијата за хартии од вредност, во рамките на 69-та седница. На дневниот ред на ова заседание, меѓу другите точки, е и предлогот за измени на Изборниот законик, за кој опозициската ДУИ има предложено повеќе од 4000 амандмани.
XS
SM
MD
LG