Достапни линкови

Вашингтон: Како да се избегне дебелеењето кај децата


Само 15 минути дневно играње со топка или пливање, е доволно за децата да избегнат дебелеење. Ова е заклучок на група британски и американски стручњаци кои проучувале пет и пол илјади лица кои се согласиле да носат сензори кои го регистрираат движењето.
XS
SM
MD
LG