Достапни линкови

Старите книги во центарот на Скопје

Неколкумина скопјани се обидуваат да заработат преку продажба на стари книги. И да врне и да вее, тие се на своите тезги, чекајќи ги случајните минувачи и потенцијални купувачи.

XS
SM
MD
LG