Достапни линкови

Светот во 2022 низ фотографии

Економскиот пресврт поврзан со пандемијата беше проследен со руската инвазија на Украина, а големата криза за трошоците на животот предизвика незадоволство во светот. Ова се некои од најнезаборавните моменти кои ја дефинираа бурната 2022 година.

Економскиот пресврт поврзан со пандемијата беше проследен со руската инвазија на Украина, а големата криза за трошоците на животот предизвика незадоволство во светот.

Ова се некои од најнезаборавните моменти кои ја дефинираа бурната 2022 година.


Вчитај повеќе

Категории

XS
SM
MD
LG