Достапни линкови

Роботи и дронови против КОВИД-19

Роботи дезинфицираат, информираат граѓани, помагаат на медицински тимови и го заменуваат физичкото присуство на луѓето во време на пандемија од КОВИД-19.

Вчитај повеќе

Категории

XS
SM
MD
LG