Достапни линкови

Расте продажбата на станови, растат цените

Раст на цените на градежните материјали, недостиг од квалификувани мајстори, но и зголемениот интерес за купување станови во Скопје поради нерамномерниот регионален развој, се главни причини и за градежната експанзија, но и за растот на цените на становите.

Вчитај повеќе

Категории

XS
SM
MD
LG