Достапни линкови

Поплави на Косово

Дождот и снегот предизвикаа поплави во некои делови на Косово. Најпроблематично е на автопатот Приштина - Пеќ, на патот меѓу Клина и Ѓаковица, како и во реонот меѓу Клина и Малишево.

Категории

XS
SM
MD
LG