Достапни линкови

Застапеност на младите на кандидатските листи за локалните избори

Анализа на Национален младински совет на Македонија за застапеност на младите на позициите за носење на одлуки, направена според податоците на Државната изборна комисија, во пресрет на локалните избори.

Вчитај повеќе

Категории

XS
SM
MD
LG