Достапни линкови

Митови за корона вирусот и совети од СЗО

Дали може да се дезинфицирам со ултравиолетови светла, дали топлата бања помага против коронавирусот... Ова се само дел од прашањата на јавноста кои Светската Здравствена Организација ги одговара со графики.

Вчитај повеќе

Категории

XS
SM
MD
LG