Достапни линкови

„Купрум“- урбана скопска празнина

Оставена на забот на времето, парцелата на некогашниот индустриски гигант за обоени метали „Купрум“ стои напуштена и руинирана со години. Без врати и прозорци, единствено нешто што се слуша е прокиснувањето на кровот и крикот на графити културата.

Категории

XS
SM
MD
LG