Достапни линкови

Како се учи во светот за време на коронавирус?

Училиштата низ целиот свет се затворија поради стравувањата од ковид-19. Тие сега ја користат технологијата за да ја продолжат наставата.

Вчитај повеќе

Категории

XS
SM
MD
LG