Достапни линкови

Избори во Босна и Херцеговина

Во Босна и Херцеговина граѓаните гласаат на осми општи избори на 2 октомври. Од отворањето на избирачките места граѓаните излегоа да гласаат за новите членови на Претседателството на БиХ, ентитетските и државните парламенти, како и за кантоналните собранија во ентитетот на Федерацијата БиХ. Очекуваат подобар живот и грижа за младите.


Вчитај повеќе

Категории

XS
SM
MD
LG