Достапни линкови

50-годишнина на познатиот Босфорски мост во Истанбул

Мостот на Босфор, познат и како Мостот на мачениците 15 јули, беше сведок на бројни значајни настани во текот на своето 50-годишно постоење, служејќи како симбол на поврзување и премостување на јазот помеѓу континентите, културите и традициите.


Вчитај повеќе

Категории

XS
SM
MD
LG