Достапни линкови

Арсовски: Брзоплетото и романтично гледање на добрососедството ни се врати како бумеранг


Директен линк

Лично сметам дека резултат на ова е и нашето брзоплето верување и романтично гледање на сите состојби дека се веќе решени со еден договор и со некакви пријателства итн. тоа е зад нас, но како бумеранг нè удира по главата бидејќи сме соочени со еден безизлез, вели поранешниот дипломат Љупчо Арсовски.

XS
SM
MD
LG