Достапни линкови

Лидерите од Западен Балкан во Женева


Лидери од Западен Балкан, Прага, 12.09.2019.

Политичките и економските предизвици за развој на регионот се главни теми на Стратегискиот дијалог за Западен Балкан во организација на Светскиот економски форум кој во Женева ги собра лидерите на повеќе балкански земји. На самитот учсетвува и македонскиот премиер Зоран Заев.

XS
SM
MD
LG