Достапни линкови

20 сантиметри снег во Дебар


Дебар, 16.04.2014
Во Дебар снегот кој започна да врне нешто по полнок денеска достигна дебелина од 20 сантиметри, но во повисоките населени места дебелината достигнува и до 30 сантиметри.
Во градот поради влажниот снег има многу оштетени дрвја .
Во утринските часови дел од планинските села во поширокиот регион на општините Дебар , Центар Жупа и и Маврово и Ростуше, патните правци беа непроодни.
XS
SM
MD
LG