Достапни линкови

МОСТ со 130 набљудувачи на гласањето


Прес-конференција на директорот на Граѓанската асоцијација МОСТ Дарко Алексов
Граѓанската асоцијација МОСТ со околу 130 набљудувачи ќе го набљудува денешното прегласување на 29 избирачки места во општина Центар, девет во општина Струга и на едно во општина Ѓорче Петров, како и вториот круг на гласањето на 20 гласачки места од вкупно 39 во Долнени.
Покрај овие набљудувачи, МОСТ ќе има распоредено и мобилни тимови, кои ќе служат како логистичка поддршка на статичните. МОСТ покрај гласањето во недела, го набљудува и денешното предвремено гласање во четирите општини.
XS
SM
MD
LG