Достапни линкови

ВМРО ДПМНЕ ги потврди програмите на кандидатите за изборите


Отворена канцеларија за комуникација со граѓаните на кандидатот за градоначалник на Град Скопје од редовите на ВМРО-ДПМНЕ
ВМРО ДПМНЕ денеска соопшти дека на своите седници Извршниот комитет и Централниот комитет ги потврдиле програмите на кандидатите за градоначалници и кандидатите од советничките листи од редовите на партијата.
Во соопштението е наведено дека програмите претставуваат реален одраз за потребите на граѓаните и одговор на нивните барања. Во нив се опфатени мерки, проекти и активности, кои кандидатите се обврзуваат да ги остварат во следниот четиригодишен мандат.
XS
SM
MD
LG